What would Carrie do?

Sex and the City var en serie jeg forgudet i tenårene, men det var ikke før jeg rundet femogtyve at jeg virkelig så verdien i Carrie Bradshaws klesstil.

Karakteren har den magiske evnen til å matche det som ikke matcher. Det kan virke som Carrie bare har én regel innen styling, og at den er “når du tror det er nok, pøs på mer”. Hun safer aldri sånn som oss andre som tar på en sort kåpe til paljettkjolen, eller et par nude heels som demper looken. Vi vil liksom stikke oss ut, men samtidig ikke for mye.

carrie
Less er ikke more ifølge Carrie

Jeg er en som ofte safer og demper, men samtidig misunner de jentene som tar den helt ut stilmessig. Jeg tenker at jeg kunne ønske jeg var like rå som dem. Det er tryggere å invistere i det klassiske som “går til alt”, men så ender man jo da opp som Miranda – og ikke Carrie.

Jeg veit ikke med deg, men jeg vil helst være Carrie.

Årets julebord-look er bænkers. Jeg visste tidlig at jeg skulle leie den grønne paljettkjolen, men da jeg skulle hente den hang leokåpen i solskinnet fra vinduet og ropte “Vilde!”. Jeg listet meg bort til den, og strøk den over fuskepelsen mens jeg sukket høyt. “Jeg er så lei meg Leo, men jeg har allerede lånt bort kroppen min til den grønne paljettkjolen. Dere går ikke sammen”. Så hvisket en imaginær Carrie i øret mitt “herregud da, what would Carrie do?”.

Og hun hadde helt rett. For hva ville Carrie gjort? Latt paljettene skinne for seg selv, eller delt spotlight’en med Leo?

Du vet jo svaret, for her sitter jeg på kjøkkenbenken til FJONG i det råeste julebordantrekket. Antrekket er mitt denne uka, men neste helg kan det bli ditt!

_dsc5450
Vilde i grønn glittekjole, leopard faux fur og høye sandaler – alt fra FJONG
Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s